Karlovarští kriminalisté dopadli zloděje motorových pil, hrozí mu až pětiletý trest
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté dopadli zloděje z Plzeňska, kterého obvinili ze spáchání několika přečinů, a to z krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Toho se měl dopustit v březnu nejméně v sedmi případech na Toužimsku. Hned pěti případů se měl dopustit ve stejný den na začátku března. V těchto případech měl vniknout na cizí pozemek, odkud odcizil různé elektro nářadí, především motorové pily. V dalším případě měl odcizit z plachtové garáže sněžnou frézu.

V posledním případě měl vniknout do rekreační chaty, kterou prohledal, avšak nic neodcizil. Vynahradit si to měl až v přístřešku u této chaty, odkud odcizil další motorovou pilu. Celkem tak všem poškozeným majitelům způsobil škodu kolem 100 tisíc korun. V případě prokázání viny mu tak hrozí až pětiletý trest odnětí svobody na způsobenou větší škodu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru