Muž chtěl skočit z mostu, žena vyrazila na koleje. Sebevrahům jejich úmysl policie včas překazila
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté mají na svém kontě záchranu dvou lidských životů v Karlovarském kraji. Sebevražedným pokusům dokázali včas zabránit.

V minulých dnech zavolal na tísňovou linku 158 muž, který oznámil, že mu jeho známý zasílá SMS zprávy, že stojí na železničním mostě a chce skočit dolů. Trojčlenná hlídka policistů z Obvodního oddělení Cheb - město tedy ihned vyrazila na zmíněný viadukt, kde si všimla muže, který stojí u zábradlí. Policisté přistupovali k muži, který chtěl dle zpráv skočit z mostu, velmi obezřetně, aby tak zabránili jeho dalšímu rozrušení.Jakmile to bylo možné, hlídka začala s mužem komunikovat a ten poté poodstoupil od zábradlí. Následně ho policisté zajistili, protože svým jednáním bezprostředně ohrožoval svůj život. Čtyřiadvacetiletý muž byl vyšetřen Zdravotnickou záchrannou službou. Policisté se velmi rychlým příjezdem a správným přístupem podíleli na tom, že si muž své úvahy o skoku z mostu, rozmyslel.

Lidský život zachránili i policisté z Obvodního oddělení Ostrov. V neděli kolem 7:00 hodiny ranní přijali oznámení od 57 letého muže s tím, že nalezl dopis na rozloučenou psaný jeho manželkou. Do místa bydliště ihned vyjeli policisté, kteří zjistili, že pohřešovaná žena trpí zdravotními problémy. Mobilní telefon si žena vzala s sebou, avšak ten byl již nedostupný. Manželka se mu sama po chvíli ozvala, že se nachází někde na kolejích poblíž vysokého komína. Policisté s oznamovatelem vyrazili k železnici u teplárny, kde zahlédli pohřešovanou ženu. Společně doběhli na místo a ženu z prostoru kolejiště odvedli krátce před projetím vlaku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru