Opilec se přišel posilnit do obchodu. Rozbil lahev s alkoholem a odmítal odejít
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech bylo strážníky přijato oznámení od ostrahy OC Tesco, která hlídce sdělila, že ve vnitřních prostorách supermarketu se zdržuje osoba v podnapilém stavu, která zde rozbila láhev od alkoholu a odmítá opustit prostory Tesca.

Po příjezdu hlídky byl na místě zjištěn zjevně podnapilý muž, který nebyl schopný komunikace. Hlídkou proveden test na přítomnost alkoholu v dechu s výsledkem 2,56 promile alkoholu v dechu. Pro zjištění totožnosti tato osoba dobrovolně následovala hlídku do služebního vozidla k převozu na OOPČR Ostrov. Na služebně OOPČR Ostrov byly provedeny nezbytné úkony k ztotožnění muže. Ten byl později pro zjevnou podnapilost převezen na PAZS Sokolov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru