Dealer prodával pět let pervitin po celém Karlovarském kraji
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětačtyřicetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Protiprávního jednání se měl obviněný muž dopouštět již od počátku roku 2013 až do ledna roku 2018, a to tím, že měl na různých místech Karlovarského kraje neoprávněně prodávat psychotropní látku pervitin. Na tento skutek upozornili policisty občané.

Kriminalistům se muže podařilo ztotožnit díky skvělé operativně pátrací činnosti. Státnímu zástupci podali podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby, který tento podnět neakceptoval. Vyšetřování obviněného bude probíhat na svobodě a v případě prokázání viny mu hrozí odnětí svobody na dvě léta až deset let nebo propadnutí majetku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru